Idag släpper producentduon Pure Shores sin första release för året med låten ”Back On My Love”. Duon består av Marlene & Ji Nilsson som både skrivit och producerat musiken. Låten blir ett smakprov på deras kommande EP-släpp som sker i början av 2022. Duon bildades under 2019 som ett resultat av viljan att släppa danspopskivor och skapa musik till andra artister. Duon har nått stora framgångar med över 50 miljoner streams världens över med olika samarbeten. Nu senast med svenska folk-artisten Sara Parkman.

”Back On My Love” handlar om skaparnas kärlek, passion och behov av musiken. Och det är något som vi lyssnare snabbt förstår när låten sätts igång. Om det är något som genomlyser musiken lite extra så är det definitivt, utan tvekan, PASSION. 

Vi dras tillbaka till 90-talets/tidigt 2000-tals, säregna pop-sound och det var längesen jag hörde något som fick mig att uppleva nostalgi-känslan på detta vis. Det här är SÅ SNYGGT! Jag fastnade direkt för hur otroligt välproducerad denna låten är, utan att kompromissa med det genuina och konstnärliga. Det är väldigt svårt att sitta still när vi lyssnar på låten och det känns i hela kroppen att den vill ut på dansgolvet. Det här kan vara definitionen på riktig ”feel good”-musik. 

Artisternas klara sångröster gifter sig perfekt och ger låten dimension. Sången får lysa starkt igenom låten trots den stora ljudbilden som präglas av trendiga elektroniska inslag, samtidigt som de starkt flörtar med 90-talets glammiga partydängor. Resultatet blir väldigt charmigt och som nämnt, får mig på väldigt bra humör. Jag fastnar även för de coola utbyggnaderna av musiken i både rytmer och stråk-toner som leder oss in i refrängen. Peppen blir total! 

Kan man inleda helgen på ett bättre vis än med ”Back On My Love”? Jag tror faktiskt inte det.

Skribent: Fia Skärblom