Idag står vi på Tinsel för premiären av VALENCÈs fullkomligt magiska musikvideo till hennes nykläckta EPs fokusspår ”Flaws”. Låten är featured av Lionman som VALENCÈ gjort flera samarbeten med och hon har även med sig sin kusin i musikvideon, som dansar till musikens toner och känslor. 

Musikvideon är otroligt färgstark och vacker, inspelad i skogen med fokus på höstens varma och kraftiga färger. I min intervju med VALENCÈ berättade hon om sin vision för videon och att hon ville ha med sig sin kusin, som varit stöttande och peppande till låten ”Flaws” sedan den skapades för många år sedan. Visionen fick nu komma till liv och vi kan bara lyfta på hatten. Det är en magisk video som från början till slut lyckas stärka lyriken i låten och hjälper oss måla upp känslorna till visuella bilder. 

Jag uppmanar er att kolla in intervjun vi gjorde med artisten för att få VALENCÈs egna ord om skapandet av videon. Den finns länkad här nedan.

Skribent: Fia Skärblom

Intervju med VALENCÈ