Den 3/9 släppte popartisten Hilda Denny sin EP “A Million Colours” innehållande 5 färgstarka, känslosamma och berättande låtar. En EP som artisten har jobbat på under 1 års tid. Till EPn släppte hon också en musikvideo, som är som ett kollage över EPns alla låtar, och som enligt henne själv sammankopplar och berättar historien visuellt.

Varje låt har sin egen känsla och färg och beskriver ett eget state of mind. För att förstärka dessa känslor har jag även skapat en video som berättar historien visuellt och sammankopplar alla låtarna.

Jag har fått ta del av denna musikvideo där vi får smakprov på samtliga låtar och tycker definitivt att videon stärker låtarnas innebörd och känslor. Den visar oss hur Hilda vill ta oss igenom olika känslostadier genom musikens magiska värld. Hon visar stor kreativitet och har en grym förmåga att beröra med både lyrik, musik och framträdande. Hon levererar hit efter hit på denna pop-EP, utan att kompromissa med sårbarhet och djup. 

Skribent: Fia Skärblom