Popartisten VALENCÉ släppte nyligen sin andra singel sedan debuten tidigare i år, “Why Can’t You”, och idag har vi äran att stå för premiären av den fantastiska musikvideon till singeln. Musikvideon släpps på torsdag den 9/9, men se den först redan nu hos oss.

VALENCÉ debuterade med singeln “Gravel Road” och nu har lyssnaren fått tagit del av uppföljaren “Why Can’t You”. Vi har redan fattat tycke för denna nya artist med sitt karaktäristiska ID på rösten och solklara poplåtar som både berör och skapar härlig stämning med sina organiska arrangemang.

I “Why Can’t You” tar hon upp tempot en aning och bjuder in till en grooveig lyssningsupplevelse med svängiga beats, soul/pop gitarrer och duettsång tillsammans med artisten Lionman. Det hela gestaltas snyggt i en rosaskimrande och glittrig musikvideo som är otroligt iögonfallande.

Musikvideon är en kontrast till låtens svängiga känsla, som präglas av slowmotion och close-up bilder i den drömmiga miljön. Se själva, man vill bara kasta sig in i detta parallella universum som dom skapat.

Skribent: Emelie Johansson