Det är för första gången vi på Tinsel Magazine utser ett evenemang som månadens bästa. På grund av pandemin som vi alla vet så har inte så mycket spelningar och evenemang kunnat genomföras det senaste året, men nu har vi varit runt på en del grejer under sommaren sedan det började öppna upp lite igen. Spelningar, releasegig och minifestivaler. Och ett av dom mest minnesvärda evenemangen, som vi också vill utse till månadens bästa för augusti, är inget mindre än det fantastiska Gränslandet – Symfonisk Fest som arrangerades på Trädgårn/Under Bron i Stockholm i slutet av augusti.

Om ni vill läsa vår upplevelse av en av två av dom dagarna detta arrangerades, så finns en artikel om detta att tillgå samt bilder från kvällen här: https://magazine.tinselmusic.se/2021/08/24/artikel-granslandet-symfonisk-fest/

Men för att fira att Gränslandet – Symfonisk Fest blev utvalt så kommer här nedan lite klipp från kvällen, som tidigare inte publicerats på magasinet. Enjoy!

Film: Emelie Johansson