Tinsel Music Magazine gjorde nyligen en tävling i samarbete med bandet Joe & The Anchor. Vinnarna är nu dragna och vi säger stort grattis till @Ihizsu och @ceeguatlo (som är deras instagram-namn) till vinsten! Både bandet och vi på Tinsel är imponerade av bidragen och de kreativa tolkningar som gjorts av EP:n “BLUE”. Priset för denna tävling är en exklusiv livestream-spelning av Joe & The Anchor och vi önskar er en fantastisk upplevelse! 

Återigen; Stort grattis! 

In English 

Tinsel Music Magazine recently announced a competition in collaboration with Joe & The Anchor. The winners are now cleared and we can gladly congratulate @Ihizsu and @ceeguatlo(their instagram usernames) on their winning. Both Tinsel and the band are truly impressed by their creative submissions of the EP “BLUE”. The competition price is and exclusive livestream-gig by Joe & The Anchor and we hope you have an amazing time! 

Again; Big Congrats! 

The winners:

Listen to the EP “Blue”