Hyllade popartisten Adna följer upp senaste singelsläppet “Don’t Know” med den fantastiska “You Are” som släpps idag via Despotz Records. Till låten släpper hon även tillhörande musikvideo. För den som inte får nog av Adnas magiska, svävande drömpop, släpper hon i september det efterlängtade albumet “Black Water”. Men tills dess kan vi avnjuta denna snyggt producerade video till en låt som är perfekt till midsommarkvällens festliga och kärleksfulla stunder.

‘You Are’ är nog den låt på skivan som känns allra mest för mig själv, om en kan säga så. Den får mig att känna att ’just det, det var detta jag ville göra och på det här viset’. Och det var en process som tog 3 år, från den första improvisationen till den sista inspelningen. Låten i sig syftar till allting någon är, på ett fint vis då, och låten reflekterar över den process det är att inse detta, för sig själv.

Foto: Greta Maria Asgeirsdottir