Popartisten TIEVA singeldebuterar idag med den energifyllda poplåten “I Got You”, en låt som är en hyllning till de som står artisten nära. Det är den första singeln under artistnamnet och det här lär bara vara början.

Emmy Ingesson som är artisten bakom namnet har tidigare varit verksam som låtskrivare och producent bakom andra artister, men först nu träder hon fram med sitt nya, personliga projekt. Och det är en stark debut med denna pulserande, arpeggio-drivna pop-pärla som hon vill dedikera till de som stöttat henne genom såväl identitetskriser och tvivel, enligt henne själv.

Det är en sån mäktig känsla att äntligen släppa fram sina tankar, de som tyngt mig och satt käppar i hjulen för kreativiteten i perioder. Jag ser fram emot att låta lyssnarna få komma in i mitt huvud och lära känna mig.

“I Got You” har ett soft poparrangemang där drivande trummor lägger grunden för den sammetslena produktionen. Emmys solklara popröst är helt i fokus där texten och budskapet träder fram tydligt och utsmyckas med mjuka arpeggion, synthmattor och stämmor. Det är en klassisk, tidlös, men också modern poplåt som passar in i många sammanhang och stunder i livet, och där varenda detalj är noga genomtänkt. För varje lyssning finner man fler intressanta element i produktionen, men det man slås av direkt är den starka melodin som både versen och refrängen är berikad med. Vi ser verkligen fram emot vad som kommer härnäst från TIEVA.