Vi på Tinsel Music Magazine kan gladeligen meddela att vi nu har en spännande tävling i samarbete med bandet Joe & The Anchor, där du har chansen att vinna en exklusiv live stream-spelning av bandet. 

Tävlingens regler är enkla: Gör en kreativ tolkning av en av låtarna på deras nykläckta EP ”Blue”. Det kan vara en cover, en maträtt, en dans, en målning, en sketch eller vad som helst. Möjligheterna är oändliga, så låt kreativiteten och fantasin flöda! 

Skicka in ditt bidrag i ett DM till Joe & The Anchor via instagram, eller tagga dem i din post! 

Vinnaren kommer bli publicerad med sitt verk i Tinsel Music Magazine. 

Det här vill du INTE missa! LYCKA TILL! 


For our international readers: 

Tinsel Music Magazine have teamed up with the band Joe & The Anchor for an exciting competition, where you have the chance to win an exclusive live stream concert from the band.

The rules are very simple: Choose a song from their new EP ”Blue” and create anything that could be related to the song. It could be a cover, dance, food recipe, painting, sketch, outfit or whatever. The sky is your limit! Get creative! 

Send your submission in a DM to Joe & The Anchor on Instagram or tag them in your uploaded post. 

The winner will also be posted on Tinsel Music Magazine. 

You don’t wanna miss this, let’s go!