Idag den 11/6 släpper sångerskan och låtskrivaren Rallie singeln ”Too Good”, efter att nyligen varit aktuell i Eurovision Song Contest där hon var med och skrev Bulgariens bidrag samt sjöng backup. 

Rallie beskriver ”Too Good” som ”en låt för lovers” då den är sensuell, sexig och explosiv, vilket redan där frestar oss att trycka på play snabbare än fort. Vi möts snabbt av en låt som målar upp tydliga bilder för oss av en dimmig nattklubb, där två blickar möts och attraktion uppstår utan uttalade ord. Spänningen ligger i luften, stämningen är satt och två kroppar rör sig i slow motion mot varandra. Denna scen spelas upp framför oss i takt med musiken och Rallies förföriska sångröst. Det är sällan man stöter på en låt som även ger oss en filmscen. 

Låten är avskalad och sparsam när det gäller instrument, arrangemang och produktion vilket ger oss känslan av det råa, äkta men samtidigt förbjudna. Det passar perfekt ihop med den utmanade texten. Det dyker upp överraskande melodier och detaljer i musiken som också ger oss en flörtig och busig vibe. Vad som helst kan hända, precis som under en fartfylld utekväll! 

Rallies sångröst får en central plats i låten, vilket är helt rätt. Den är självsäker, utmärkande och trendig, och påminner oss om stora musiknamn så som Robyn, Tove Styrke och Tove Lo. Den kompletteras med precis rätt balans av den avskalade musiken och kombinationen blir otroligt bra. 

Dra på Rallies glödheta singel ”Too Good” och låt dig påminnas om alla nattliga äventyr på dansgolvet, och den där speciella ”någon” som gav kvällen pricken över i:et.