Under mars 2020 när pandemin lamslog hela världens musik- och eventbransch , så var artistbyrån Jubel snabba på bollen att skapa ett digitalt festivalkoncept, kallat Låt Live Leva. 14 uppsättningar av Låt Live Leva gjordes under 2020, och där över 100 artister har uppträtt och där intäkterna gått till artisterna och alla de som arbetat bakom scenen.

Idag den 10 april fyller konceptet 1 år, och det firas med en heldagsfestival med livesänd musik från sex olika scener i tre olika städer.

“Låt Live Leva – 1 år” är uppbyggd precis som en “vanlig” festival, besökaren kan sömlöst flytta sig mellan fem scener spridda mellan Stockholm (Nalen & Södra Teatern), Göteborg (Pustervik & Oceanen) och Malmö (Babel). Från Nöjesguidens festivalstudio, förlagd på Jubels kontor, kommer programledare att leda festivalen samt dela ut Stockholms-, Malmö och Göteborgspriset. 

Låt Live Leva – 1 år sänds via den digitala livestreamtjänsten dramatix.tv, där du också kan köpa biljetter. Festivalen börjar kl 15.00 idag och nedan följer spelschemat för eftermiddagen och kvällen: