Är det något vi på magasinet blev helt golvade av under februari månad så var det dark pop-artisten Bonanders senaste singel och musikvideo “Gone In The Wind”. När vi skulle välja ut vår favorit för månaden av det vi uppmärksammat på något sätt på magasinet så var det inte många sekunder vi behövde fundera.

Bonander slänger ut sitt hjärta på marken i “Gone In The Wind” och lämnar ingen del av kroppen utan gåshud. Så mycket känsla som kan rymmas i en låt och i ett magnifikt puk-drivet arrangemang är det inte alla som lyckas med.

Och så videon. Det är en av de snyggaste videorna vi sett på väldigt länge. Det växlande mellan singelbilder på Bonander i olika uttryck och gestaltningar med de maskerande personerna, glitter och färger över händerna gör att man sveps in i flera känslostadier på samma gång. Snyggt regisserat, klippt och den förstärker låtens mening och uttryck till höjderna. Man släpper inte blicken en sekund.