Idag står vi på Tinsel Music Magazine för premiären av popartisten The School Book Depositorys alldeles färska musikvideo till true crime-singeln “Killer In The Mountains” som släpps imorgon den 26/2. Men redan nu kan du få en förhandsvisning av den egengjorda videon och lyssning av låten!

Fredrik Solfors började sin musikaliska karriär som trummis och har varit sångare, låtskrivare och gitarrist i flertalet band, som har fått stor uppmärksamhet internationellt. 2017 solodebuterade han med det självbetitlade albumet och följde upp det under 2019 med albumet “Bob and the Pitchfork Mob” som även dom, väckt uppmärksamhet utanför Sveriges gränser.

Det är inte så konstigt med de lovord som kommit in de senaste åren, då Fredrik är en otroligt skicklig låtskrivare, och för den delen, videoskapare. Hans kollage-videos har blivit hans signum, som berättar historier på ett surrealistiskt, lekfullt och intresseväckande sätt, och “Killer In The Mountain” är inget undandag. Det är en internationellt klingande, välproducerad catchy poplåt med starka, enkla melodier och ett krispigt sound. Vad mer behövs?

Fredrik tar med lyssnaren med videon och sättet han framför låten på, på en resa och berättelse som man bara vill höra mer om.