Tinsel har spanat efter helgens lyssningstips på nysläppta låtar och idag vill vi tipsa om:

DAMEN – WASTE OF TIME

Göteborgsbaserade indiepopbandet Damen debuterade under 2018 och har sedan dess varit ett otroligt produktivt band med flera musiksläpp. “Waste of Time” är en renodlad, sprudlande gitarrbaserad indielåt och bandets första släpp för 2021.

JOE & THE ANCHOR – WAIT ON ME

Joe & The Anchor är här med sitt första låtsläpp för i år med singeln “Wait on Me” och ger oss en modern, laid-back upptempo poplåt som är så välproducerad ända ut i fingerspetsarna att det är irriterande bra.

SPUNSUGAR – (YOU NEVER) TURN AROUND

Med influenser från 80- och 90-talets shoegaze gör Spunsugar vemodig, synthbaserad musik och i senaste singeln “(You Never) Turn Around” finns det något nostalgiskt och gripande över låten som får oss trollbundna.