Idag står vi på Tinsel Music Magazine för premiären av musikvideon till popartisten Sara Wohlin Zerpes senaste singel “Det Du Sa”, som släpptes den 12/2 via BD Pop/Diginorth.

“Det Du Sa” är den andra singeln efter Saras debut “Tröst” från 2020 och båda låtarna kommer vi hitta på debut EPn som släpps under våren.

Känslan jag sjunger om är ungefär som att köra för fort på E10:an mot Kiruna i full snöstorm. Det är en jävla chansning på liv och död om man kommer att överleva eller inte. Man är maktlös och kan inte alls kontrollera det som händer. Det är så svårt att tänka rationellt när man är rädd. Men man gasar på, för man är så kär. På insidan växer ett inre kaos av motstridiga känslor.

Den nästan filmiska videon är producerad av Martin Åhlin och stylad av Rebecka Digervall. Den skildrar ett djup och något ångestfyllt i låten som också blir en kontrast till det mjuka i låtens produktion.

Foto: Tove Jacobsson