Idag står Tinsel Music Magazine för den nordiska premiären av dark-pop artisten Bonanders musikvideo till den helt magiska och pampiga låten “Gone In The Wind”, som släpps via Icons Creating Evil Art. Äntligen är dagen här! Som vi har längtat, väntat och sett framemot detta singel- och videosläpp. “Gone In The Wind” är det sista smakprovet från det kommande albumet “Things We Don’t Talk About” som släpps senare i vår.

Jag har suttit länge nu och försökt få ner mina känslor, tankar och åsikter i skrift, men på något sätt känns ingenting tillräckligt. Vi på Tinsel Music Magazine är stora fans av Bonander och vi har väntat spänt på att få höra denna låt, som nu gjort väntan mer än värt det. Jag ska göra mitt allra bästa för att ge låten den beskrivning den förtjänar, men jag uppmanar er alla att lyssna om och om igen för att förstå vad jag menar. 

Bonander öppnar låten med sin nakna och sårbara röst i centrum. Första intrycket är mörkt och mystiskt, men när hon snart tar i och visar sitt breda register fängslas vi av kraft och desperation. Musiken gör det enkelt för oss att visualisera oss bilder som passar in i våra egna liv och våra egna känslor, samtidigt som den hade passat i vilken storfilm som helst. Ljudbilden i låten är otroligt genomtänkt. Den är dynamisk, mäktig, spännande och välgjord. Bonander lyckas blanda genrer och musikaliska effekter hejvilt, och resultatet blir ingenting annat än genialiskt. Som en Gott & Blandat-påse där ingen godisbit blir lämnad kvar. 

”Gone In the Wind” är fylld av kraftiga rytmer som utstrålar kämparglöd och styrka, toner som smeker våra trumhinnor och en sångröst som desperat berättar något för oss, på det mest vackra sätt. 

Bonander bjuder inte oss på endast en låt idag. På 4 minuter och 30 sekunder får vi uppleva en hel konsert. Vi tackar, tar emot och längtar till nästa musiksläpp.