Den Malmöbaserade duon WY är tillbaka med nya singeln ”Come Here” från kommande albumet ”Marriage”, som släpps i maj. Singeln släpptes den 20/1 och har spelats varm i lurarna sedan dess. 

WY består av paret Michael och Ebba, som jobbat intensivt, kreativt och dynamiskt med albumet sedan deras giftermål för ett par år sedan. Detta ger även en djup och tydlig mening bakom albumets titel. 

Singeln ”Come Here” är otroligt vacker, sårbar och genomtänkt. Det är något väldigt behagligt över låten. Jag har i skrivande stund lyssnat på låten 7 gånger på rad och är fast bestämd om en åttonde. Trots att låten är avskalad och utan större överraskningar lyckas den hålla mig intresserad från första textrad till sista ton. 

Ebba besitter en berättarröst som får oss att vilja höra hennes historia och musiken kompletterar henne vid helt rätt ställen. Hennes vackert bräckliga röst kommer fram precis som den ska och kombinationen av sång, text, musik och produktion når ett fantastiskt resultat. 

Dra på ”Come Here” i lurarna denna lördag, häll upp ett glas vin och tänd ljusen. Den här succélåt vill ni inte missa!