SINGELRELEASE – Joe & The Anchor – Lou Lou

Denna fredag är det dags för en ny singel från drömpop-bandet Joe & The Anchor. Det Malmöbaserade bandet släpper idag den 23/10 den känslosamma, längtande och berörande låten ”Lou Lou”

Sångaren, Joakim Rosenlund, hinner inte ta mer än två toner innan man fastnar i egna sårbara tankar. Någonting griper tar i hjärtat och kramar om, sådär som som musik kan lyckas göra då och då. 

Joakims röst kompletteras av avskalad och behaglig musik, med den perfekta kombinationen av elektroniska och akustiska inslag. Låten är väl genomtänkt och dynamisk i sin uppbyggnad, vilket håller oss intresserade från pianots första ton till röstens sista klang. 

Vid lyssning slås jag av att bandet lyckats med konsten att få en väldigt känslosam lyrik att bli ”catchy”. Raderna ”Lou Lou all I want is to start over, Lou Lou take me back so I can show you” talar såväl till hjärtat, som den låter oss sjunga med. Jag kommer kunna sätta igång ”Lou Lou” när jag har vinkväll med mina vänner samt när jag gråter under täcket av hjärtekross. En perfekt kombination! 

Joe & The Anchor fortsätter att imponera som många gånger förut med sin förmåga att få oss att vilja dansa, gråta, lyssna och beröras. Det är kreativitet när den är som bäst! 

Vi på Tinsel är övertygade om att ni kommer tycka om låten lika mycket som vi och vill därför starkt rekommendera en, 2 eller 57 lyssningar av ”Lou Lou”.

Lyssna på “Lou Lou” på Spotify nedan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *