Karolin Engman och Tobias Löfqvist bildar tillsammans electropopduon Inyo Hed, som efter tidigare släppta riviga och kaxiga upptempolåtar nu kommer med en aningen lugnare låt i fjärde singeln “Cold Water“, som släpptes den 31/7.

“Cold Water” är en välproducerad popballad om kärlek som börjar svalna. Den starka och känslofyllda refrängen förstärks med stämmor som nästan blir som en vocoder-effekt. Det är en härlig laid back-känsla med halvtempo i beatet som gör att låten har en tyngd i sig, men samtidigt känns den mjuk och lätt. Det blir också en snygg, oväntad effekt från de mer utsmyckade verserna och bryggan.

Hela låten är som en lång uppbyggnad till när sista post-choruset kommer, då låten drar igång på riktigt. Men då vill man nästan ha mer av det dansanta och ösiga.

Med en modern, detaljrik och intressant produktion och Karolins igenkänningsbara popröst är “Cold Water” en låt som utan tvekan platsar på de större spellistorna.