Svenska duon Too Far For Gracie där de två veteranerna inom musik Fredrik Bergengren och Patrik Ahlm står bakom, släpper idag den 14/8 den moderna rockballaden “Concrete And Bones”.

Duon började jobba tillsammans under 2018 efter att de båda varit professionella musiker och låtskrivare med andra musikprojekt som sträcker sig över flera decennier. Under 2019 släppte de flertalet singlar under Too Far For Gracie, och “Concrete And Bones” är den tredje singeln för 2020.

Med influenser från den klassiska rockscenen och samtida pop är “Concrete And Bones” en ballad som är välskriven och välproducerad med en djup innerbörd.

I kombinationen från två karaktäristiska musikscener gör Too Far For Gracie de både rättvisa och samtidigt unikt – kraftfulla melodier, poppigt trumbeat, klassiskt gitarrsolo och ambienta effekter är dränkta i ett mystiskt, mörkt sound. Dom gör det helt på sitt egna sätt, och det är opretentiöst och kravlöst.

“Concrete And Bones” är ett snyggt hantverk med enorm musikalitet, skicklighet och känsla för detaljer.