Stockholmsbaserade HipHop/Soul/R’n’B artisten Martin Masarov är tillbaka med en återigen slående hit “Space” som släpps idag den 14/8 med tillhörande musikvideo. Singeln är en av låtarna från det kommande debutalbumet i höst.

Martin har sedan debutåret 2014 levererat högkvalitativa produktioner och låtar som streamats miljontals gånger. Med hiten “Fuckgirl” som skrevs till den omåttligt populära norska tv-serien Skam är han ett namn på mångas läppar.

Med ett högst aktuellt tema kring hur året 2020 varit hittills, och antagligen kommer vara året ut, sätter Martin Masarov sina egna ord och tankar på hur han vill stänga av världen och finna sinnesro i tystnaden i “Space”. Låten är säkerligen något som många kan relatera till och är talande för väldigt många.

Känslan för att plocka guldkornen från HipHop, Soul och R’n’B och skapa sitt egna sound i bruset gör Martin med bravur. Och det visar han återigen i “Space”, som är en laid-back låt med ett drivande, intressant beat och svävande synthlandskap som låter texten tala.

Lyssna på “Space” på Spotify och se på musikvideon nedan. En musikvideo som dessutom är otroligt välgjord och även den talande, med nyhetsinslag från det gångna året som sedan mynnar ut i något som känns som Martins egna huvud och tankar.

“Space” måste vara låten som sätter ord på året 2020.