Stockholmsbaserade electropopartisten Miss Sister är tillbaka med den dansvänliga och kaxiga hiten “Get Off Me” som släpptes den 24/7. Singeln är en bokstavlig käftsmäll och hint till odrägliga män på dansgolvet. Låten är skriven tillsammans med producenten Tobias Löfkvist.

Miss Sister debuterade under 2019 och har sedan dess hunnit med att släppa flertalet singlar, jobbat med tyska producenter, turnerat i både Sverige och Europa samt blivit uppmärksammad i flera stora Spotifyspellistor och nått miljontals streams. Och det förstår man är en självklarhet när man lyssnar på Miss Sisters sylvassa poplåtar. “Get Off Me” är inget undantag – bara en addering i hennes samling av starka låtar.

“Get Off Me” är en upptempo, pulshöjande dänga med en modern, kraftfull produktion, drivande trummor och vassa synthar som tål att spelas på hög volym, och med ett syfte att sprida självsäkerhet.

Ett statement för att visa att kvinnlig njutning är en viktig fråga som det pratas för lite om! Fokuserar inte män på det, tar jag hellre saken i egna händer.

Miss Sister sjunger med ett otroligt självförtroende, har en genomträngande popröst och gör sing along-vänliga låtar som naturligt för tankarna till Katy Perry, Tove Styrke och Lady Gaga. Det finns också samma kaxighet och råhet här som ovan nämnda artister. Det här vill vi höra mer av!

Cover art av Erik Dilexit.