Stockholmsbaserade norska popartisten Frida Finstad släppte den 31/7 sin debutsingel “I Got This” och är idag fredagens musiktips på bloggen. Med sin kaxiga “Moves Like Jagger”-liknande singel om att vara sig själv, våga ta plats och att inte ta någon skit debuterar Frida starkt i popvärlden.

Frida som kommer från en idrottande bakgrund i den norska elitserien i handboll har tagit sin styrka och erfarenhet från sportvärlden in i sin musik.

Jag har spenderat för mycket tid på att göra det folk förväntar att jag ska göra. Jag är trött på att man ska få skit om man vågar ta plats, och jag hoppas och tror att det kommer fram i mina texter och melodier.

Låten är en riktig energi- och självförtroendeboost med ett dansvänligt tempo, energiska gitarrer och en text och melodi som är enkel att sjunga med i från första lyssningen. En perfekt låt att ha i din fest-spellista!