Lite smått börjar arrangörer göra mindre spelningar för ett begränsat antal personer med avstånd. Så löser Parkmusiken i Varberg sin konsertsommar som arrangerar ett flertal spelningar under en månad.

Ikväll kan vi se bland annat det gitarrdrivna pop-bandet, som allt som oftast jämförs med band som The 1975 och 5 Seconds of Summer, Joe & The Anchor. Bandet har bland annat spelat förband åt Mando Diao på ett slutsålt KB och spelat på flera stora scener och festivaler runtom i landet, och deras karriär fortsätter bara peka spikrakt uppåt.

Nu intar de Parkmusiken, som är deras första spelning detta år, just på grund av den rådande pandemin. Konserten livestreamas från Parkmusikens hemsida kl 19.00 här: www.varberg.se/parkettmusiken

Missa inte detta solklara band på den svenska popscenen, som bara fortsätter att mata ut hitlåt efter hitlåt, inte minst deras senaste singel “So Bad” som ni kan läsa en recension om på bloggen här: https://magazine.tinselmusic.se/2020/07/09/singelrelease-joe-the-anchor-so-bad/